Bilverkstad Gällivare

Välkommen till AutoTech -din lokala bilverkstad i Gällivare. Hos oss hittar du några av Norrbottens bästa mekaniker med hög servicekänsla och kompetens. Vi erbjuder fullservice. Vi är experter på Volkswagen, Skoda och Audi, men i mån av plats tar vi även emot andra bilmärken. Välkommen till din bilverkstad i Gällivare!

Bilverkstad Gällivare | Autotech

Autotech

Hos oss hittar du några av Norrbottens bästa mekaniker med hög servicekänsla och kompetens. Vi erbjuder fullservice vilket gör att våra kunder sparar både tid och pengar. Vi lämnar även 12 månaders garanti på våra reservdelar. Som kund hos oss har du även möjlighet att dela upp betalningen i samarbete med Wasa Kredit.

Vi servar och reparerar endast med reservdelar godkända enligt EUs förordning.

Autotech är en Fri verkstad som utför både reparationer och originalservice. Vi använder oss av Volkswagens egna diagnos- och specialverktyg för att kunna ge dig en fullvärdig service. Du får alltid en stämpel i din servicebok och eftersom vi följer tillverkarens servicerekommendationer gäller nybilsgarantin.

Vi är experter på Volkswagen, Skoda och Audi, men i mån av plats tar vi även emot andra bilmärken.

Våra tjänster

  • Reparationer
  • Service
  • Bromsar
  • Däckbyten
  • Reservdelar till alla bilmärken

Öppettider

Mån-Fre: 07.00-17:00

Energiplan 3, 982 38 Gällivare
Tel: 0970-66 555
Mail: info@autotechab.com

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information